FREDAG!

Åhhhh så skönt med fredag...denna vecka har varit minstsagt hektisk! Det har varit konferens med jobbet i dagarna 2 å på det en massa födelsedagsfirande då Theodore blivit 14, min mamma fyllt år å igår så fyllde även min fina make år...så MASSA firande.
 
Nu är det dock fredag och helg - åååååå så skönt! 
 
 
 
Hello bloggisar och hello friday!!
 
Nu är en god Taco middag i magen och familjen har slagit sig ned i soffan framför kvällens avsnitt av Talang. Det blir soffmys med massa tända ljus, en brasa som sprakar ett gott glas vitt och bara landa och bara vara lite...känns så skönt! 
 
Gud va härligt med helg! 
 
Jag önskar er en fantastisk kväll å syns vi imorgon igen...nu är det nämligen dags att återgår till vinet och Talang på TV.
 
 
#1 - Hanna Karlsson

Det är så härligt med helg! :-)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!