Födelsedag, cykelhjälm och semla

Ja typ så har denna dag sett ut...men med lite jobb/skola där i mellan! Vi började morgnogen tidigt med att sjunga å fira världensbästa make och pappa med paket och kaffe på sängen sen så har det jobbats ätits god middag och nu på kvällskvisten så ska vi fira dagens födelsedagsbarn med årets första smarriga semla - så gott!! 
 
 
 
 
Ja å i paketet som födelsedagsbarnet fick i morse så låg en ny cykel hjälm DENNA - ni må tro att födelsedagsbarnet blev glad...tänk att man kan göra någon glad med en hjälm men lycklig blev han! Så roligt! Sen så är ju Tomas cyklist å alla atteraljer till cykeln är så viktiga (nästan lika viktiga som cykeln), det MÅSTE varar rätr - rätt kedja, rätt antal kuggar på klingan i framdrevet, ja å rätt drev, sen rätt kläder som sitter bra utan att det blir skav å ja rätt hjälm...ja å jag har ju hört att han pratat om just denna modell så när den låg i paketet så blev han sååå glad. En snygg KASK infinity - å lycklan är gjord! 
 
 
Så nu är dagens födelsedagsbarn firad å vi kan bocka av 4 av 5 födelsedagar sen den 6 janauari då Olliwer blev 12...igår fyllde ju Theodore 14 och även min mamma fyllde år å idag Tomas...sist ut är jag...å jag fyller år på söndag! Sen så är januaris födelsedagar över å kan pusta ut denna gång! 
 
NU blir det dock den där semlan på bilden och till det mästerkocken på tv! En mysig kväll med hela härliga familjen! 
 
 
#1 - Netti Starby

Oj vad många som fyller år hos dig och mysigt med firande! :-D Kramis

#2 - Angelica Wåhlin

Mysigt med firande & semlor :D

#3 - Elin

Åh vad lyxigt med semlor!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!