En tårta på posten

Inlägget sker i samarbetemed postkakan.se

 

Tänk så många gånger man skulle velat överraska någon som bor en bit bort med något annat än bara en blomsterkvast...med något gott hembakat, något med en personlig touch...nu går det!! Man kan faktiskt posta en nybakad kaka hem till någon man håller kär! Hur fantastiskt är inte det! Med tjänsten Postkakan så kan man beställa en kaka som bakas och sen packas på ett säkert sätt och skickas med posten tid man vill. Så UNDERBART! 

 

 
 
 
 
Idén om postkakan började 1998 när Posten utlyste en tävling som gick ut på att se om någon kunde konstruera en bakad kaka som gick att skicka via posten och som sen skulle kunna läggas direkt ner i brevlådan eller postinkastet hos mottagaren.

Bo Sundström bestämde sig för att anta utmaningen och vann sedan med sin kaka "Postnöten" som därmed blev  den första postkakan. Efter att Bo hade vunnit var planen klar, att låta människor över hela världen beställa tårtor och kakor direkt ner i brevlådan. 
 
Hur häftig är inte den berättelsen!! 
 
 
 
 

Den klassiska Postnöten var kakan som startade alltihop och än idag är en av de mest populära valen. Kakan innehåller som namnet antyder mycket nötter med både en nötbotten samt en top av honungstosca med mandel. För att knyta ihop det hela har den chokladtäckta kanter och en fyllning av romtryffel.

Andra varianter som man erbjuder är bland annat Kola Cocos, Apelsintryffel och vår egna variant på den kända Sacher tårtan från Wien. Alla tårtorna är skapade för att passa in i ett brevinkast och galant klara en resa genom postens system. Vissa av våra kakor går att skicka över så gott som hela världen!

 

Varför inte skicka en god kaka till en vän eller släkting? Någon som du skulle vilja bjuda över på fika men där avståndet er emellan är för långt. Postkakan levererar även utanför Sveriges gränser, bara en sådan sak! 

 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!