En kopp te

Efter en hektisk dag, en massa jobb, två härliga träningspass så blir det nu till att slå sig ner i soffan med en stor balja te och avnjuta säsongens första program av mandelmans – älskart! Gillar hela den där feelgood känslan som detta program har…allt känns lite extra mysigt och gulligt – feelgood helt enkelt!

 

 

 

Todeloo vänner!

 

Ja nu blir det soffan, tända ljus och en stooor balja te…så härligt! När jag skrev överskriften till detta inlägg och använde stavningen ”te” för drycken te så började jag fundera på hur det egentligen stavas…man ser ju lite olika stavningar för denna härliga dryck…blanda annat "the", "té", "tea", "tee", "thé", "thee", "thée"….ja för att nämna några. Efter lite googlande så har jag läst mig till att ”te” den enda accepterade stavningen enligt Svenska akademien – ja så är har ni (och jag) lär er något också…AngelicasVärld är inte bara ett ställe för att hämta inspiration utan då å då så lär man sig saker här också – det ni!

 

Nä vänner…Mandelmans och den där koppen med te var det!!

Vi syns imorgon ingen!

 

Tjingeling så länge!

#1 - Kamilla

Jag brukar inte kika på Mandelmanns men idag står det faktiskt på nu när jag sitter här med datorn i knäet. Mannen är ju bara så ljuvligt skön på något sätt.
Ikväll blir det tidigt i säng för min dag har också tagit på krafterna.

Ha en fin fin vecka. Kram Kamilla

Svar: men det är ju sååå bra!
AngelicasVärld

#2 - Maggiesskafferi

Åh, gott med te! Ha en fin kväll:)

Svar: ja så gott!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!