En Fredagslista

 

 

Humör idag?

Glad och förväntansfull - det är ju FREDAG!! Känns riktigt härligt att ha fredag och helgen på ingång! Happy Happy! 

 

Dagens planer?

 Ja de är utvecklingssamtal med Theodore i hans skola sen så väntar jobb, ett lunchpass på gymmet, en sväng förbi stormarknaden för att fylla på inför helgen...ja å så ska jag plocka upp lite härliga fredagssnittisar och förhopopningsvis hämta ut ett paket. Har klickat hem lite nytt för att pigga upp så jag hoppas att allt passar...leveransen boooorde komma idag så jag håller tummarna! 

 

Helgens planer?

Oj, jag har inga planer alls...blir till att ta det lugnt här hemma. Hinna träna lite och gå å pyssla å fixa lite - borde iofs ta tag i min garderob. Har såååå mycket saker som jag INTE använder som bara hänger där å tar plats. Kanske borde ta tag i det...ja vi får se hur det blir. Hur som helst så ska majoriteten av helgen användas till att bara vara å njuta av att vara ledig! 

 

Vad var det roligaste som hände i veckan?

Vet inte om nått roligt har hänt...det har ju varit sjukstuga här hemma så det har inte hänt så mycket kul...det är dock kul att samtliga familjemedlemmar nu är på benen och är tillbaka i skola och på jobb! Tjohoo...sjukstugan är därmed över å än så länge har jag klarat mig!! 

 

Där har jag ont

USCH jag har ont lite överallt...eller jag har haft ont i kroppen hela veckan. Å nej det är inte ont som om jag är på väg att bli sjuk utan det är ont som i TRÄNINGSVÄRK...jag har ju kommit igång med styrkan igen och herre min gud va med träningsvärk jag haft - överallt i kroppen. 

 

Vänner FREDAG - nu är det dags för mig att ta mig mot Theodores skola för utvecklingssamtal å sen väntar jobb. Välkommen FREDAG!

 

 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!