Då var det min tur...

 Inlägget sker i samarbete med appen Kry
 
Ja då var det min tur...jag som i min enfalld trode att jag klarat mig undan familjens basilusker och glatt vaknade i lördags med energi att både äta god frukost och sen göra planer om träning och fix hemma...klipp till någon timme senare då jag ligger huttrandes i sängen - jepp barnens och makens basilusker tog mig med å nu är jag vrål förkyld och seg! Så ja det är därför jag varit lite smått frånvarande här på bloggen...
 
Nu blir det sängen och vila för mig så att jag piggar på mig fort...
 
  (null)


Jag måste bara tipsa om bästa appen så här i sjukdomstider - appen Kry! Så enormt bra och enkel...ja å det bästa är att man kan göra ett läkarbesök direkt från sängen...man behöver inte ta sig iväg någonstans för att få ett möte med en doktor. Perfekt när man har sjuka barn och behöver få penicilin eller om man själv är så dålig att man inte orkar ta sig till en läkare.
 
Det är många som undrar om hur appen kry fungerar det är faktiskt lättare än man tror! 
 
 
1 - Ladda hem appen och logga in med Bank-ID. Du hittar appen HÄR
2 - Svara på frågor om symptom.
3 - Boka tid eller ställ dig i kö i drop-in.
4 - Betala med kort eller Klarna, ett äkarbesök kostar 250 och för barn är det gratis...ja och frikort gäller självfallet! 
5 - Träffa läkaren via video direkt i appen, ett läkarbesök räknas till ca 15 min
6 - Behöver du medicin så skriver läkaren ut det och du kan hämta ut det på närmaste Apotek.
 
Hur bra!! Tänk va tekniken gått frammåt...så härligt! Gud va med tid man hade sluppit lagt på vårdcentraler å liknande när barnen var små om denna app funnits då! Detta är ju en guda gåva till småbarnsföräldrar...ja eller till sjuka mammor och pappor som inte orkar ta sig ut i sjukdomstider!
 
 Inlägget sker i samarbete med appen Kry
 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!