Då har vi ÄNTLIGEN helg !!

Inlägget innehåller annonslänkar
 
 
 
Vackraste vasen från louise Roe HÄR är full med lite nya snittisarna och ljuslyktorna i samma serie HÄR är tända...på det är en brasa tänd och glaset fullt med lite gott vitt vin...nu är det helg. LOVELY!! 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja då har vi helg...känns så skönt! Efter en period med sjukdom här hemma så är alla piggare och vi har nu helg! Älskart! Vi har inga speciella planer för helgen mer än att just bara ta det lugnt, ladda batterierna och vara - känns så skönt att inte ha några måsten! 
 
 
 
 
Vi har nu fått lite smarrig middag i magen och har hoppat i mjukisar och sitter nedbädade i soffan under filten...det är strax dags för "pensionärs tv" som barnen skulle sagt. Vi ska självklart se på kvällens avsnitt av På Spåret - älskart! Så roligt och lärorikt! Lär mig alltid något varje gång vi tittar på det programmet.
 
Vänner jag får önska er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen! 
Tjingeling så länge! 
#1 - Emilia Sjödin

Sjukt fina bilder! :)

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#2 - Joanna- Livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2

Hoppas att du får en fin helg

Svar: TACK snälla - hoppas även du får det!
AngelicasVärld

#3 - Kamilla

Pensionärs tv var inte snällt men jag har aldrig fattat grejen med På Spåret trots flera vänner och kollegors goda ord om programmet. Kan vara så att jag inte gillar programledarna. Skönt att ni är friska igen. Ha en fin helg /Kamilla

Svar: hahah nä men det är väl såå när man är tonåring...då är inte på spåret något höjdår program att titta på ;-)
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!