Att ha sommarsemestern klar!!

Känns så härligt att ha bokat å ha sommarsemestern klar redan nu…vi brukar ju som ni vet fly till varmare breddgrader i ungefär två veckor under vår sommarsemester…allt för att få garanterad värme och sol. Ja å sen så är det såååå härlig tillsammans tid med familjen då vi badar, hänger äter goda middagar och spelar spel tillsammans – älskart!

 

 
 
 
 
 
 

 

Ja ovan har ni några bilder från 2017 års semester – sååå underbart!! Två härliga veckor i en underbar villa i soliga spanien…det kan ju inte bli bättre!

 

 

Todeloo vänner!

 

Ja även i år så blir det två veckor av sol och värme…eller det blir faktiskt två å en halv vecka i ett härligt hus med stor pool i härliga spanien…åååå så gött!! Jag kommer ALDRIG mer åka charter…detta med eget hus är ju såååå mycket bättre. 

 

Jag har sagt det förut men att ha ett eget hus, en egen pool, att kunna laga egen mat, äta frukost i lugn och ro utan att behöva springa iväg å paxa solstolar…sååå UNDERBART – sen så är det faktiskt inte så dyrt! Är man ute i god tid så kan man få UNDERBARA hus till en billig penning å vi bokade tidigt - as always! 

 

Nu är det bara nedräkning till solen kvar…men först så väntar ju en härlig fjällsemester med fina familjen! LOVELY!! Semester med de man älskar är ju det bästa som finns! 

#1 - AnnaSmyckeform

Det låter fantastiskt skönt med semestern bokad! Var hittar ni husen som ni hyr? Är det någon förmedling?
Kram!

Svar: Det finns flera sidor men vi har bokat via Homeaway har funkat super!
AngelicasVärld

#2 - Anonym

Så skönt att kunna checka av det redan Nu! Tummen upp!😃 Jag skulle gärna få tips på ngn hemsida eller dyl. Var hittar du bra hus att hyra? Må gott😍

Svar: Det finns flera sidor men vi har bokat via Homeaway har funkat super!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!