Att ha lördagmorgon...

 
 
Todeloo vänner!! 
 
Då var en god frukost i magen och nu är det dags att ta hand tag i denna härliga dag. Vi skulle igentligen haft födelsedagsfika för alla födelsedagsbarn med storfamiljen idag men vi har haft en dotter som legat hemma i feber och ont i kroppen hela denna vecka så vi har ställt in för att inte smitta någon. Mikaela är dock piggare idag men det är bäst att inte riskera något. Så vi har flyttat fram fikat två veckor å får gratta alla födelsedagsbarn då istället.
 
Så planen för dag är att Tomas och Theodore ska iväg till gymmet, Theodore fick ju ett gymkort i födelsedagspressent så nu ska det invigas! Olliwer ska iväg på fotbollsmatch och jag tänkte också få lite träning gjord...får se om jag hänger på till gymmet eller om jag kör ett varv i spåret men någon träning ska det iaf bli! 
 
Annars så har vi inte så många planer för dagen - nu är iaf en smarrig frulle i magen så nu är jag redo att möta denna lördag! 
 
Vänner vad är era planer för denna dag? Ska ni hitta på något roligt?? 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!