Att ha födelsedag

Go shorty, It's your birthday, 
We gonna party like it's your birthday
 
 
YAY idag är det MIN födelsedag!! Hela 38 år ung blir jag idag!! 
Whoop Whoop!!
 
 
Ja å här har ni mig denna förmiddag...på huvudet och över öronen ser ni det som låg i ett vackert inslaget paket! Ett par Beats Studio 3 wireless i finaste grafit grå! Precis vad jag önskat mig!! Så glad!! 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja denna morgon har varit sååå härlig...jag blev väckt vid 9-tiden av sång paket och mysig frukostbricka av finaste familjen...så gulligt! I paket låg lurarna ovan...perfekt då mina gamla hängde på sista refrängen. Dessa lurar är så jäkla bra och jag är så enormt glad! Tänk vad lite härlig teknik kan inbringa lycka! Ja sen så har vi legat länge i dubbelsängen alla fem...pratat, skrattat tittat lite på vinterstudion på tv å bara myst...en så härlig start på denna födelsedag! 
 
 
Men nu ska dessa finingar genast invigas...eller jag har ju gått runt med dem på huvudet sen jag fick dem...för att testa lite. Jag ska dock iväg med Theodore på hans fysträning med sitt Amerikanska fotbollslag...dom tränar i en crosfitt hall så jag ska faktiskt hoppa i träningkläderna och ta å dra av ett eget pass medans killarna tränar - skönt att kunna träna samtidigt så är det liksom avklarat när man kommer hem! 
 
 
 
 
 
Vänner jag önskar er en härlig dag så syns vi säkert senare igen! 
 
Tjingeling så länge! 
#1 - Sabelhagens%2520olivlund%2520-%2520Maria%2520

Grattis på födelsedagen! Vilken fin present, verkligen jättesnygga hörlurar.
Ha en fortsatt fin födelsedag
Kram Maria

#2 - Ajli Müller

Grattis i efterskott! Dina lurar är supersnygga :D

#3 - mammansprinsessor

Stor grattis i efterskott hoppas dagen blev magisk.kramar

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!