Att bli serverad trerättersmiddag

Ja här sitter jag med ett glas bubbel i handen medans maken är ute i köket och stökar...ganska bra arbetsfördelning - eller vad säger ni? 
 
 
Det är så att imorgon så fyller jag år men då Tomas (och barnen) ville ge mig en smarrig middag med gott vin i födelsedagspresent så passade det bättre att den serverades idag så jag får bara sitta här, vara och vänta på att kocken å hans medhjälpare ska bli klara där ute i köket. 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja så här sitter jag, njuter av att höra Tomas slamra med kastruller ute i köket...så mysigt! Jag ska tydligen få trerättersmiddag men har INGEN aning om vad som ska lagas och jag har blivit förbjuden att vistas ute i köket då det ska bli en överraskning. Men om jag kan gå på dofterna jag känner så kommer det smaka ljuvligt! 
 
Idag har vi haft en skön och lugn dag...vi skulle ju haft storfamiljen här på besök och födelsedagsfika då vi är så många som fyller år i januari men pga sjukdom så fick vi ställa in så istället så har det tränats och mysts här hemma - en bättre lördag helt enkelt...ja å så ska det serveras trerätters på det. LOVELY!
 
Jag önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen! Nu ska jag njuta av mitt bubbel! 
 
Tjingeling så länge! 
#1 - Anna

Så härligt att få bli bortskämd på det viset! :)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!