Årets första fredagsbukett

 
 
Todeloo vänner
 
FREDAG och årets första fredagsbukett är inhandlad.
 
Nu är det åter till vardag och vanliga rutiner å det betyder ju att fredagsbuketten ska inhandlas så det har jag gjort idag...i vackraste vasen Stubbe från Svenskt tenn så står en vacker blandning av vita krispiga tulpaner tillsammans med lite videung och eucalyptus - så fint krispigt och fantastiskt vackert...speciellt där på skänken tillsammans med de vackra ljstakarna Liljan från Skultuna på ena sidan och Constella från Klong på andra sidan
 
ÄLSKART!!
 
 
 
 
Fredag, dagens träning är avklarad, fredagstacos är i magen och nu sitter vi här i soffan framför "På Spåret" - en bättre fredag helt klart.
 
 
#1 - Jeanette

Härligt! Kanske skulle införa nåt sånt här hemma oxå, en fredagsbukett. Jobbar dock varannan helg, så då får jag inte njuta så mycket av den dock :)

Svar: ja klat du ska...buketter är ju sååå mysiga!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!