Att bli serverad trerättersmiddag

Ja här sitter jag med ett glas bubbel i handen medans maken är ute i köket och stökar...ganska bra arbetsfördelning - eller vad säger ni? 
 
 
Det är så att imorgon så fyller jag år men då Tomas (och barnen) ville ge mig en smarrig middag med gott vin i födelsedagspresent så passade det bättre att den serverades idag så jag får bara sitta här, vara och vänta på att kocken å hans medhjälpare ska bli klara där ute i köket. 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja så här sitter jag, njuter av att höra Tomas slamra med kastruller ute i köket...så mysigt! Jag ska tydligen få trerättersmiddag men har INGEN aning om vad som ska lagas och jag har blivit förbjuden att vistas ute i köket då det ska bli en överraskning. Men om jag kan gå på dofterna jag känner så kommer det smaka ljuvligt! 
 
Idag har vi haft en skön och lugn dag...vi skulle ju haft storfamiljen här på besök och födelsedagsfika då vi är så många som fyller år i januari men pga sjukdom så fick vi ställa in så istället så har det tränats och mysts här hemma - en bättre lördag helt enkelt...ja å så ska det serveras trerätters på det. LOVELY!
 
Jag önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen! Nu ska jag njuta av mitt bubbel! 
 
Tjingeling så länge! 

Att ha lördagmorgon...

 
 
Todeloo vänner!! 
 
Då var en god frukost i magen och nu är det dags att ta hand tag i denna härliga dag. Vi skulle igentligen haft födelsedagsfika för alla födelsedagsbarn med storfamiljen idag men vi har haft en dotter som legat hemma i feber och ont i kroppen hela denna vecka så vi har ställt in för att inte smitta någon. Mikaela är dock piggare idag men det är bäst att inte riskera något. Så vi har flyttat fram fikat två veckor å får gratta alla födelsedagsbarn då istället.
 
Så planen för dag är att Tomas och Theodore ska iväg till gymmet, Theodore fick ju ett gymkort i födelsedagspressent så nu ska det invigas! Olliwer ska iväg på fotbollsmatch och jag tänkte också få lite träning gjord...får se om jag hänger på till gymmet eller om jag kör ett varv i spåret men någon träning ska det iaf bli! 
 
Annars så har vi inte så många planer för dagen - nu är iaf en smarrig frulle i magen så nu är jag redo att möta denna lördag! 
 
Vänner vad är era planer för denna dag? Ska ni hitta på något roligt?? 
 
 

FREDAG!

Åhhhh så skönt med fredag...denna vecka har varit minstsagt hektisk! Det har varit konferens med jobbet i dagarna 2 å på det en massa födelsedagsfirande då Theodore blivit 14, min mamma fyllt år å igår så fyllde även min fina make år...så MASSA firande.
 
Nu är det dock fredag och helg - åååååå så skönt! 
 
 
 
Hello bloggisar och hello friday!!
 
Nu är en god Taco middag i magen och familjen har slagit sig ned i soffan framför kvällens avsnitt av Talang. Det blir soffmys med massa tända ljus, en brasa som sprakar ett gott glas vitt och bara landa och bara vara lite...känns så skönt! 
 
Gud va härligt med helg! 
 
Jag önskar er en fantastisk kväll å syns vi imorgon igen...nu är det nämligen dags att återgår till vinet och Talang på TV.
 
 

Födelsedag, cykelhjälm och semla

Ja typ så har denna dag sett ut...men med lite jobb/skola där i mellan! Vi började morgnogen tidigt med att sjunga å fira världensbästa make och pappa med paket och kaffe på sängen sen så har det jobbats ätits god middag och nu på kvällskvisten så ska vi fira dagens födelsedagsbarn med årets första smarriga semla - så gott!! 
 
 
 
 
Ja å i paketet som födelsedagsbarnet fick i morse så låg en ny cykel hjälm DENNA - ni må tro att födelsedagsbarnet blev glad...tänk att man kan göra någon glad med en hjälm men lycklig blev han! Så roligt! Sen så är ju Tomas cyklist å alla atteraljer till cykeln är så viktiga (nästan lika viktiga som cykeln), det MÅSTE varar rätr - rätt kedja, rätt antal kuggar på klingan i framdrevet, ja å rätt drev, sen rätt kläder som sitter bra utan att det blir skav å ja rätt hjälm...ja å jag har ju hört att han pratat om just denna modell så när den låg i paketet så blev han sååå glad. En snygg KASK infinity - å lycklan är gjord! 
 
 
Så nu är dagens födelsedagsbarn firad å vi kan bocka av 4 av 5 födelsedagar sen den 6 janauari då Olliwer blev 12...igår fyllde ju Theodore 14 och även min mamma fyllde år å idag Tomas...sist ut är jag...å jag fyller år på söndag! Sen så är januaris födelsedagar över å kan pusta ut denna gång! 
 
NU blir det dock den där semlan på bilden och till det mästerkocken på tv! En mysig kväll med hela härliga familjen! 
 
 

Idag fyller han år…

Idag fyller han år…han mitt livs kärlek, han som jag älskar mest, han som står ut med mig, mitt humör, min oreda och hakar på alla mina galna upptåg.

 

Idag fyller han år…världens finaste pappa och make, världens finaste och underbaraste man. Han som gärna lyfter andra än framhäver sig själv, han som inte släpper mig nära tvättmaskinen, han som lagar den godaste maten i världen.

 

Idag fyller han år…den finaste mannen i världen, han som är som vackrast när han är nyvaken, ruffsig och lakans varm, han som får mitt hjärta att slå extra slag…Idag fyller han år – världens finaste Tomas.

 

 

GRATTIS på din dag älskling! 

Jag älskar dig!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!