Well hello there Friday - I've missed you!

Men vänner F R E D A G - hur lovely är inte det!!
 
  (null)

(null)

 
Dagens bloggerska har ni ovan - lite lagom fredags-snygg å redo för en sista dag på kontoret innan helg! 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja då har vi fredagmorgon å vilken härlig morgon att vakna...i natt (eller väääldigt tidigt imorrse) så blev det ju OS-guld för Frida Hansdotter...så roligt hon är såååå värd det!! Jag tittade på åket i efterhand då jag inte orkade upp i natt men även om jag redan visste att åket hon gjorde var ett guldåk så blev jag lite nervös å blev sååå glad när hon gick i mål! GRATTIS FRIDA!! Gud vad tjejerna levererar i detta OS så roligt att se!! Nu tänder vi dock om och hejjar på killarna i morgonens !5 km fristil!! Hejja hejja!!
 
Men fredag vänner - jag måste säga att det känns riktigt skönt! Denna vecka har varit minst sagt hektisk å iom att jag räknar ner mot en veckas ledighet så har jag en jäkla massa som ska göras så att de projekt jag driver har en bra vecka även fast jag är borta på lite härlig vacay. Jag har ju även idag och hela nästa vecka på kontoret innan det är semester så jag ska nog vara i fas när det väl är dags för semester.
 
(null)

 
Men vänner, FREDAG, å dags att ta sig mot kontoret, jag önskar er en fantastisk dag så syns vi senare till fredagsskålen igen! 
 
Tjingeling så länge! 

#1 - Linnéa

JAG ÄLSKAR DIN HIGH CLAS KLÄDSTIL!!!
PRYDLIGT!!
SNYGGT!!

#2 - Linnéa

JAG ÄLSKAR DIN HIGH CLAS KLÄDSTIL!!!
PRYDLIGT!!
SNYGGT!!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!