Värmland - så mycket mer än bara en dålig delfinal i Mello

Inlägget är ett reklamsamarbete tillsammans med visitvermland.se

 

Så här när första delfinalen av Mello är avklarad så kan vi inte låta denna fina stad Karlstad få dåligt rykte bara för att det var den sämsta delfinalen i Mello någonsin… Jag förstår faktiskt inte hur man av 2777 låtar som sökte till årets mello kan tycka att de 7 som var med i helgens upplaga kan vara topp 28. Det är galet! 

  

Karlstad är en så vacker stad i vackra Värmland och det finns så mycket mer än bara ett Mello spektakel i denna vackra stad - ja det finns mer än bara Mello i hela Värmland!

 

Varför inte besöka helt fantastiska och underbara Selma spa som garanterat ger dig en avslappnande vistelse med behandlingar, spa mys och goda middagar.  Eller om du gillar natur…varför inte besöka den härliga Naturbyn utanför Långserud…där är det friluftsliv på riktigt. Det är bara att stänga av koppla ned och koppla av som gäller…låter fantastiskt i denna stressiga tid vi lever i nu mera. 

 

 
 

Ja å gillar du hästar och ridning så finns härliga Sun Dance Ranch som är ett litet Värmländskt Vilda Västern…här kan du checka in och bara njuta av Westernliv för en dag eller boka in dig på en ridvecka där du får mängder av mys med mjuka mular och härliga ridpass å mys framför öppna brasan - låter fantastiskt om du frågar mig!

 

 

Så nu låter vi inte helgens delfinal i Mello dra ner betyget för denna vackra Värmlands pärla - titta gärna in på Visit Värmland om du är sugen på ett nytt äventyr i denna svenska pärla…jag lovar att det finns något för alla, stora som små, gamla som unga! 

 

Inlägget är ett reklamsamarbete tillsammans med visitvermland.se

#1 - mammansprinsessor

Mysigt ska faktiskt till Värmland på sportlovet ,kanske det blir selmas spa som vi alltid åker förbi men aldrig stannat till på:) kram

Svar: JA men selma spa är ju fantastiskt!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!