Välkommen helg!!

 
 
Tjingeling vänner!
 
FREDAG, hur underbart känns inte det - så fantastisk om jag får säga det själv! 
 
 
Här hemma så har vi suttit framför TVn å tittat lite på samandragen från dagens OS...jag älskar detta så härliga evenemang. Hur idrotten sammanför människor, hur man kan delta på lika vilkor, tävla sida vid sida trots vad som försegår runt om i världen...det ger hopp om framtiden och gör mig varm i hjärtat! Idrott är ju fantastiskt och nu har vi lite mer än två veckor framför oss av MASSA härlig idrott å jag älskart! Första medaljhoppet är ju redan imorgon då Charlotte Kalla kör Skiathlon redan kl 8:15 imorgon bitti...får se om vi orkar upp till det, jag ska iaf ställa klockan så får vi se om jag tittar eller somnar om :-)
 
Nu blir det iaf middag i vår lilla villa. Så goda dumplings står på menyn å sen så blir det soffmys framför fredagsklassikern "På spåret" och sen så blir det nog "Skavlan" då Petter Stordalen ska vara med och det är en man som är helt fantastisk då den intervjun måste ses...ja annars så är det bara lugn å ro som gäller å det är väl det som är så skönt med fredagkväll å att ha helg.
 
Jag önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen! 
Tjingeling så länge! 
#1 - Kamilla

Jag missade tyvärr OS invigningen. Jag vill gärna se den svenska unga konståkerskan Astrid. Men Kalla får gärna väcka mig imorgon bitti. OS frukost får det bli för min del. Ha en bra kväll.

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!