Tipset - Younger !!

Ni brukar ju gilla när jag tipsar er om allt möjligt...senast så var det ju om TV-serien Riviera, å ni som jag verkar ju gilla den serien!! Så bra!! Så nu ska ni få ett serie tips till!! 
 
Ni bara M Å S T E titta på den så underbara serien Younger!! Ni streamar den på tv4play å varje avsnitt är ca 20 minuter å vet ni vad det släpps ett avsnitt varje dag måndag till torsdag - så fyra avsnitt varje vecka! Perfekt att titta på när man sitter på tåget/bussen hem från jobbet mao!! 
 
 
 
 
 
Men serien Younger då...den handlar om Liza som är 40 år och försöker komma tillbaka till arbetslivet efter ett äktenskap där hon varit hemma med barn nu slutat i skilsmässa...ja å detta att komma tillbaka till arbetslivet som 40-åring visar sig inte vara så lätt.
 
När en ung kille hävdar att hon ser yngre ut än vad hon är kommer hon på idén att utge sig för att vara vara 26 år och hon lyckas få sitt drömjobb....men nu måste hon hålla uppe fasaden och leva som en 26-åring trots att hon är 40. 
 
Det kan låta lite banalt men serien är så bra! Ge den några avsnitt så kommer ni vara fast! På tv4play så är man redan inne på säsong 3 (de tidigare 2 finns kvar så ni kan se alla avsnitt) ja å redan den 19 februari så börjar man sända säsong 4...så vänner ta en titt! 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!