TACK Januari - Välkommen Februari

Ja då lämnar vi Januari bakom oss...en månad som började med fyrverkerier och skidåkning i vackra Vemdalen...sen så har det njutits av att fira födelsedagar, tränats och komma in i rutinerna igen å med det kicka igång det nya året! 
 
Ja tänk nu är årets första månad över...tiden går så fort! Nu hoppas vi bara att vi får bli friska och få hålla oss friska då detta slut som varit på januari med flunsa, förkylningar och hosta inte har varit att leka med! USCH så tungt och jobbigt det varit! Nu ser vi iaf frammåt och säger TACK till januari månad och välkomnar Februari med öppna armar...jag är helt säker på att du kommer bli en UNDERBAR månad! 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!