Söndagar och kaffe

Inlägget är ett reklamsamarbete med kaffekapseln.se

Det är ju bara så härligt att kicka igång dagen med lite träning så det är precis vad vi gjort idag…en god frukost, lite OS på tv å och sen hoppa i träningskläderna och iväg till gymmet – så underbart! Gud vad jag saknat att få röra på mig på detta sätt…så fantastiskt skönt! Det mär som om ett lugn sprider sig i kroppen när jag fått träna och göra av med lite enerig, en magisk känsla! 

 

 
 

Nu har jag iaf sprungit igenom duschen och satt mig tillrätta i vardagsrummet med en stor kopp kaffe och laptoppen i knät....lite söndagsjobb väntar!

 

 

Appropå kaffe, ni vet ju att jag tokälskar kaffe och att jag inte skulle kunna överleva utan denna ädla dryck…vi har ju en Nespresso maskin här hemma å att trycka igenom en kapsel, skumma mjölk får mig helt varm i hela kroppen. Utvecklingen kring kapslar till Nespresso maskinen har gått framåt och nu kan man köpa kapslar som är Nespresso kopmatibla från flera olika märken…så här om dagen när jag skulle fylla på vårt förråd av kaffe så passade jag på att blanda upp alla ”vantligan espresso kapslar” med lite nya varianter av kaffe – det bästa var att jag hittade alla kapslar på ett och samma ställe nämligen på Kaffekapseln – perfekt! Älskar när det är lätt och enkelt att shoppa!

 

 

 

Nä nu ska jag återgå till min kopp kaffe och pillandet på datorn…

 Önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!