Söndag och ett skönt avslut på helgen

Inlägget innehåller annonslänkar
 
(null)
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Trots att jag varit snorig och hostig (doch på bättringsvägen) så har vi haft en så härlig och mysig helg här hemma i vår lilla villa. Att ha familjen nära, hemma ger verkligen energi! Gud va lyckligt lottad jag är som har ett fint "crew" på tre små å en stor...älskar dem så mycket!!
 
 
I lördags medans Tomas och de två stora barnen var på gymmet så passade jag med hjälp av bästa "spara, slänga, skänka - hjälpen" Olliwer att rensa ur min garderob - så nyttigt och välebehövligt! så mycket som hängt där som jag inte använder längre. Så en hög med släng (trasiga eller fläckiga saker) och en stor hög med skänk till välgörande ändamål åkte ur garderoben så nu finns det massa med plats för vårens nya plagg - älskart! Ja å sen så blev det ju Mello-mys i soffan med alla härlig tillbehör som finns - sällskapet här hemma var dock bättre än showen på tv - förstår verkligen inte att de 7 bidrag som var med igår är bland de 28 bästa av 2777 bidrag som gärna ville vara med!! 
 
Idag så har jag varit iväg med Theodore på hans fys-träning, tyvärr så kunde jag pga värkande bihålor inte träna själv men jag satt med å såg på övningarna dom gjorde å noterade så han har koll på vad som ska köras själv på gymmet under veckan. Sen så har Olliwer varit iväg på sin fotbollsträning och så har Mikaela å Tomas hunnit med ett pass på gymmet - så helt klart en aktiv helg för 4 av 5 här hemma men jag kommer tillbaka när dessa basilusker är borta! Då ska det tränas igen å gud vad jag längtar!! 
 
 
Så nu så har vi söndag eftermiddag och jag har precis tagit en härlig lång dusch...smetat in bästa hårmasken Olaplex i håret och har lagt en skön djuprengörande mask i ansiktet DENNA från GlamGlow är en favvo...när den masken gjort sitt så blir det på med DENNA andra favvo från Glam Glow för att återfå lite fukt...älskar verkligen deras ansiktsmasker så härliga!! 
 
 
Nu ska jag dock ta å gå ut i köket och pussa ite på kocken som dukat så fint i köket å håller på att slänga ihop smarrigaste söndagsmiddagen...som blir en risotto med sparris och spenat, till det lite kyckling och ett glas vitt- MUMS!! 
 
 
(null)
 
 
Önskar er alla en härlig söndag så syns vi senare igen!
Tjingeling så länge!
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!