Smakligaste frukosten - Chiapudding med Hallon och Lakrits

Godmorgon från vår lilla villa...vilken härlig morgon vi haft. Vi ställde klockan på 8:00 för att gå upp och bädda ner oss isoffan framför OS och skiathlon där vi la vårt hopp om medalj på Charlotte Kalla...å som hon körde!! Vilket lopp!! Å vilken defliering in i mål å där med sveriges första guld i detta OS - grymmt kört av Kalla och även av de andra tjejerna!! Hejja sverige!! Det var helt klart värt att gå upp lite tidigare denna lördagmorgon för att få se detta!! 
 
 
Nu har vi dock fått frukost i magen och nedan ser ni en del av dagens såååå smarriga frukost - en favvo här hemma nämligen Chiapudding med smak av Hallon och Lakrits! Jag vet att jag tipsat er om detta tidigare men det är ju bara så gott att det kan tipsas om fler gånger!! Så vänner har ni inte provat så Gört nu!! Gott gott gott!!
 
  (null)
 
  (null)
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Lördagmorgon med en så härlig och varm känsla i magen efter Kallas OS guld så är det nu äntligen dags gympremiär efter denna hemska vrålförkylning som jag lyckades dra på mig! Galet hur DÄCKAD jag varit...Nu så är iaf förkylningen borta och jag har verkligen givit den tiden att läka ut - så idag ska jag minsann tillbaka till gymmet - whoop whooop! 
 
Jag har ju börjat små röra på mig tidigare i denna vecka med lite härliga raska promenader men inget tungt...så nu är kroppen verkligen redo för lite tygre styrka - gör som jag brukar när jag kommer tillbaka efter ett litet uppehåll börjar med basövningar som tar stora muskelgrupper så kroppen får jobba igång - åååå så härligt det ska bli! 
 
Nä vänner, nog pratat om OS-guld, gym å träning, recpet på bästa chiapuddingen var det ju detta inlägg skulle handla om...Självklart så bjuder jag på receptet nedan! 
 
 
(null)
 
 
Recept 1-2 port
Ingredienser: 

3 msk chiafrön
2 dl kokosmjölk
1-2 dl hallon
1/2 tsk lakritspulver
En nypa vaniljpulver
Toppa med färska hallon

Gör så här: 
Mixa hallonen med kokosmjölk och blanda sedan i resten ordentligt.Se till så att chiafrönen inte ligger ovanpå utan blandas med. Lägg i portionsskålar och ställ i kylen gärna några timmar, helst över natten. Rör om då och då i början.
 
 
#1 - Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2

Åh måste testas älskar hallon och lakrits

#2 - Kamilla

Den är verkligen värd att testas hallon och lakrits är så gott tillsammans. Visst var det härligt att mumsa frukost framför tv:n och Kalla som bara åkte och vann som om det vore enklast i världen. Grym tjej.

Ha en fortsatt fin lördag.

Kram Kamilla

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!