Packade och klara

Ja då har vi varit igång heeeeeeeeela dagen! Takboxen har åkt på bilen, skidor har vallats, det har handlats mat, packats och fixats...galet vad med grejjer som ska med när man ska iväg å åka skidor!! När man ser på packningen så kan man tro att vi ska flytta!! 
 
 
 
NU är vi iaf klara och redo att åka imorgon å det känns såååå skönt! Nu blir det en dusch å sen så ska vi alla slå oss ner i soffan å njuta av att ha lite kväll innan sängen ropar. Det blir nämligen tidigt i säng idag då vi hoppas att komma iväg vid 8 - 8:30 - tiden...vi har ju 50 mil som ska klaras av innan vi är på plats i vår lilla stuga i fjällen.
 
 
Önskar er alla en härlig kväll så syns vi imorgon igen! 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!