Mello lördag

Lördag i februari måndag...det betyder Mello! 
 
Ja vi ska ta å slå oss ner framför TVn å titta vi med...vi är ju inga Mello fans på det sättet men iom att OS ligger 8 timmar framför oss så är ju de sändningarna över så då får det helt enkelt bli Mello och lite smågodis...det är ju trots allt lördag! 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Vilken härlig dag vi haft här hemma! En morgon som började med OS-gud för Kalla, god frukost, lite träning och en mysig promenad ute i det krispiga vädret - en så härlig lördag! Nu så står maken ute i köket och rör ihop lördagsmiddagen som blir torskrygg med potatis, pepparrot och skirat smör - gott gott!! Ja å sen så blir det ju Mello mys framför TVn...en bra lördag helt klart! 
 
 
 
 
 
Ja å på tal om Mello...idag är dessa med. Det ska bli så kul å se vem som blir dagens snackis....förra lördagen så vart det ju mycket prat om Edward och att han var en skam för Mello som var med. Så vi får väl sevad det sägs om dagens deltagare. 
 

Ida Redig – "Allting som vi sa"

Jonas Gardell – "Det finns en väg"

Margaret – "In My Cabana"

Liamoo – "Last Breath"

Samir & Viktor – "Shuffla"

Mimi Werner – "Songburning"

Stiko Per Larsson – "Titta vi flyger"

 

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!