Måndagsträning - DONE!

Ja då var det måndag och jag har precis slagit mig ner i soffan och inväntar Sofias Änglar på TVn...det blev en lång dag på jobbet och sen åkte jag direkt till gymmet där det blev 45 min på löpbandet - det är nog det jag avskyr mest att träna men det är ju ack så viktigt att jobba på flåset också...men att stå inne på ett löpband istället för att vara ute i spåret - nja inte riktigt min grej - tyvärr
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja måndagkväll...1 arbetsdag avklarad och 4 kvar...ja jag räknar ner. Jag längtar sååååå mycket efter att få lite semester - det har varit liiite väl mycket på jobbet den sista tiden, sådär mycket att jobbtankar snurrar i huvudet när jag ska gå å lägga mig om kvällarna - ja å då har det blivit lite mycket. Så denna vecka med ledighet som kommer längtar jag såååå efter! 
 
Nu är måndagen snart förbi å jag har hunnit med en hel del på kontoret, ett bra pass på löpbandet, fått middag i magen och sprungit igenom duschen så nu blir det lite tid att bara vara - så skönt! 
 
Önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen! 
#1 - Lisa Jungqvist Larsson

Duktigt att du ändå ger dig på löpbandet. Jag har sååå svårt för löpträning haha... Ger upp så fort det blir lite jobbigt. Hoppas du kom till ro till slut med alla jobbtankar. Förstår precis hur du menar. Har gått och pratat i sömnen ett tag om jobb förr. Haha då har det gått för långt;) Kram på dig!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!