Like a boss

Inlägget innehåller PR-utskick
 
Måndag och dags att åka mot kontoret...ny vecka och där med SISTA veckan innan lite härlig semester...det känns helt klart som om jag är på någon form av upploppssträcka - jag har massor att hinna med innan fredag eftermiddag så nu är det bara att åka mot kontoret och bara ösa!! För att peppa lite extra så kör jag idag ett så snygg och datorväska med bästa klistermärket - LIKE A BOSS - å den extra peppen tar jag med mig idag!
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Datorväskan ovan fick jag hem i ett PR utskick förra veckan från PRINTWORKS - ett så härligt företag som har så fina detaljer som Bokstäverna och klistermärket "Like a Boss" - så man kan göra sina datorväskor mer personliga. Så snyggt!! 
 
 
 
 
 
Ja å här har ni mig med snyggaste datorväskan å så redo för måndag och 5 arbetsdagar kvar till helg och SEMESTER - gud vad jag längtar!!
 
 
 
 
Vänner jag önskar er en fantastisk måndag och en så härlig start på nya veckan så syns vi ikväll igen!! 
#1 - Jeanette

Den var ju jättefin :) Hoppas du får en bra start på veckan!

#2 - Evelina

Fin dataväska och klistermärkena var pricken över i'et...Ha en skön vecka och ladda upp för semester!!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!