Hon är redo för fest

Inlägget är ett reklamsamarbete tillsammans med Svenskhälsokost
 
Här har en bild jag knäppte på värlens finaste tjej igår när hon fixat iordning sig för tjejfest med "sina tjejer" det vankades god middag, tjejhäng och bubbelbad hemma hos en fin kompis....så roligt å Mikaela var riktigt peppad på tjejfest.
 
Men vänner - GALET att denna fina tjej är vår!!! Hon är så fin, så omtänksam och så VACKER - ja jag kanske är lite "part i målet" men så vacker från insidan och ut! Vår fina tjej!!!
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
 Ja vår lilla skrutta är nog mer lik mig än vad man kan tro...hon ÄLSKAR att sitta uppe på sitt rum å fixa å dona. Pyssla med olika frisyrer, sminka sig å prova sig fram - hon som jag har verkligen en förkärlek till smink, härliga krämer i vackra burkar och allt som doftar gott - så igår när hon skulle iväg på fest så försvann hon upp på sitt rum, drog på lite bra musik på sin Marchall högtalare och började piffa sig. 
 
Nedan har ni henne grävandes i sin låda med allt smink, alla produkter och varsamt så plockas favoriterna fram, favoriterna som ska användas denna dag...allt från ögonskuggor till mascara, läppstift och solpuder...
 
 
 
 
Nytt in i sminklådan är en bronzer som ger ett litet solkysst glow - den är från Wet n Wild å är så fin i färgen - något som hon velat ha läääänge och som äntligen hittade in i sminklådan. 
 
 
 
 
 
 
Sen så skulle ju ögonen få sitt...först en primer, sen lite bas skugga å till sist lite subtil sotning...sötisen!! Hon är så duktig å sminkar sig verkligens å fint och sådär lagom för någon i hennes ålder! 
 
 
 
 
Nått anant som är nytt i Mikaelas sminklåda är ett  matt flytande läppstift som är sååååå fint i färgen! Så snyggt att jag nog kommer låna lite då å då...gillade verkligen färgen!!
 
 
 
 
 
 
 TADA - färdig å läpparna är  "on Fleeak" - tror det är så kidzen säger...hahah - men jag får inte säga så i närheten av barnen får då är jag som mamma bara pisam och "cringe" ;-)
 
 
Nä men allvarligt talat...nedan har ni henne...redo för fest!
Så vacker!! 
 
 
 

Hon hade iaf en sååå härlig tjejfest med sina fina vänner, en god middag hade dom fått, mycket prat och skratt och lite bubbelbad på det - en lyckad kväll och det var en så glad tjej vi fick hem igår kväll! 

 

 

Nu är det dock söndag morgon och vi har precis fått en god frukost i magen...så nu ska jag och Olliwer iväg då han har träningsmatch med sitt fotbollslag, sen så har Theodore fysträning med sitt lag å det kör Tomas till å passar på att träna samtidigt som grabbarna - skönt att kunna träna samtidigt. Sen när jag och Olli är hemma från hans match så planerar jag å Mikaela att åka upp till gymmet...så jag här hemma väntar en aktiv söndag! Känns härligt! Älskar att vi alla gillar att röra på oss å träna å sen så är det ju så roligt att kunna göra det tillsammans! 

 

Önskar er en härlig dag så syns vi senare igen! 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!