Hello Monday !!

1. Vad ser du fram emot den här veckan?

Svar: Att vara piggare än jag varit förra veckan, att förkylningen släpper sitt grepp helt och fullt ut och att jag orkar träna som jag vill (och behöver).

 

2. Ska du laga någon härlig mat den här veckan kanske?

Svar: Ja det ska jag kanske ta å göra...har ingen vecko matsedel klar men något extra gott till helgen blir det nog. Annars så blir det bara vanlig vardagsmat i veckan då middag måste hinnas intas innan man ska iväg med barnen på all aktiviteter å då måste god middag som går fort att göra röras ihop.

 

 

 

3. Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!

Svar: Få till några härliga pass på gymmet, gärna tillsammans med de två större barnen som också börjat köra på gym. Få vara där och se dem träna å kanske kunna hjälpa till å föra in några fler övningar ideras rutin. Men annars så ser jag fram emot fredagkväll då barnen beställt Taco-middag och filmkväll - det är alltid en så enormt härlig stund! 

 

4. Vad gjorde du igår kväll?

Svar: igår så tittades det på OS, tränades, jobbades lite å sen så blev det soffmys framför tvn på kvällen med en så härlig ansiktsmask i fejset...en bra söndag å söndagkväll! 

 

 

 

5. Måndag morgon, hur ska du ta dig an denna dag?

Svar: Som vanligt så började morgonen med att Tomas serverade mig kaffe i sängen...efter lite tittande på Instagram å sippande på kaffe så masade jag mig ur sängen och försökte fixa till fejset å få på mig lite kläder. Så nu väntar en dag på kontoret där jag har MASSOR att göra...så det där med kaffe kommer nog vara ett stående koncept denna dag! 

 

 

#1 - JUNITJEJ

Trevlig lista!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!