Hästar hästar och hästar


 

Jag är ju en gammal häst-tjej, jag red massor i mina yngre dagar och hästar var då livet för mig…nu så har ju denna kärlek till dessa vackra djur gått vidare i familjen och Mikaela lever för hästar och ridning - så roligt! 

 

 

 

Todeloo vänner

 

Ja onsdag och vi har precis kommit hem från stallet…hoppning stod på schemat idag och Mikaela fick rida fina Lassie…gud så fint de förde sig tillsammans idag. Så roligt att se! Hoppning är svårt…att rida en bana och hålla rätt galopp, få hästen dit den ska och sen över hindret - men idag var det INGET problem! Mikaela och Lassie var ett i dag å det är så roligt att se!! 

 

Men när vi föräldrar satt där på läktaren medans tjejerna hoppade så började vi prata om andra ridsporter och även travsporten - vi enades helt klart att vi är så fascinerade av alla dessa hästar som presterar som elitidrottare! Så imponerande! På sidan trav.se så kan man läsa allt om trav, läsa travboggar och även läsa allt om travsporten och de underbara hästarna! 

 

 

 

 

Nä vänner nu tar vi kväll här hemma…det blir lite härligt alla hjärtans mys med ett gott glas vitt och lite kramar å extra pussar på världens finaste make…han har nämligen varit iväg med Theodore på sin träning medans jag var i stallet med Mikaela, så att få till det där alla-hjärtans-myset blev lite svårt idag…men här hemma så är det ju kärlekensdag varje dag! 

 

Jag önskar er en fantastiskt kväll så syns vi imorgon igen.

 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!