Godmorgon måndag !!

Inlägget innehåller annonslänkar
 
Efter en härlig helg så är det då dags för Måndag igen! Måndag, ny vecka och nya möjligheter! Jag gillar ju måndagar och allt som en ny vecka för med sig så det är inte mig emot att vi kör ny vecka!
 
(null)

 
 
Todeloo vänner!
 
Ja här ovan har ni mig, dagens måndagsbloggerska med lite piggare uppsyn än den senaste veckan som mest innebar snor, host och massa, massa vila...nu är jag piggare men tyvärr inte helt frisk ännu. Det blir en lugn vecka på träningsfronten även denna vecka så jag får helt enkelt lägga min tid på annat vilket också behövs ibland! 
 
För er som undrar så är kjolen jag har på mig ny, den finns HÄR, jag har den även i svart (HÄR) å jag älskar den...så snygg fusk variant på skinnkjol å det bästa är priset endast 349 kr!! Hur bra!! 
 
 
Anyway...ja nu är det måndag och jag ska ta mig mot kontoret...en ny dag väntar och det är fullt upp - as always!! Så jag önskar er en fantastisk dag så syns vi senare igen! 
 
Tjingeling så länge! 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!