Full fart mot helgen...

Det är verkligen så skönt med torsdagkväll...att ha full fart mot helgen och lite efterlängtad ledighet å helg igen. Jag har haft en minstsagt hektisk vecka och snynnerligt denna dag - det har inte riktigt gått som jag velat idag så jag lämnade kontoret med en frustrerad känsla å det känns inte bra! Jobbigt det där...hur påverkad man kan bli i sinnet av något dåligt möte...så ja det känns skönt med torsdagkväll och att ha en arbetsdag och sen helg framför sig.
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja men gud va härligt med kväll...vi har ätit lite smarrig Torsdags-Taco och har nu slagit oss ner i soffan för att streama veckans program av Mandelmanns...barnen hade inte sett det denna veckan å ville minsann INTE missa veckans avsnitt, ja å då är det ju bra att det går att streama vilket är toppen! 
 
Så nu blir det soffmys alla 5, först så kör vi Mandelmanns å sen så är det ju Bygglov å det är också ett program som alla 5 gillar så det blir det också ikväll - helt klart ett bra avslut på en dag som inte blev så bra som jag hoppats. Men nu ska jag tanka energi och mysa med alla mina fina här hemma så är jag fit for fight imorgon igen - då är det ju påt igen! 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!