Full fart mot helgen...

Ja då har vi paserat veckans mitt å det är full fart mot helgen - känns väldigt skönt! En BRA dag på jobbet är avklarad, jag har haft mängder med möten och full fart å jag vet inte riktigt hur klockan kunde gå så fort för helt plötsligt så var hon bara 16:00 å jag fick rappa på för att hinna med allt innan jag skulle hem å slänga ihop middag till Mikaela som skulle iväg till stallet! 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner! 
 
Idag tog Tomas stallet med Mikaela å jag åkte istället iväg å provade ut ett par nya längdskidor. Jag köpte ju mina gamla skidor hösten 2016 för att då träna inför Vasaloppet å sen åka Vasaloppet på dem. Tyvärr så fick jag inte använda dem så länge...eller ja, jag fick träna en massa på dem MEN när jag väl åkte Vasaloppet så han jag förbi första kontrollen i Smågan med några kilometer innan en tjej ramlade framför mig i en nedförsbacke å jag han inte stanna utan körde in i henne å lyckades då bryta min skida. SURT! Jag lyckades iaf på något konstigt sätt ta mig till nästa kontroll å där få hjälp av bästa vallarna i swix teamet som fixade fram ett par låneskidor till mig så jag kunde fortsätta och fullfölja loppet...så snällt! Så trots bruten skida så kom jag iaf i mål!! 
 
 
Jag har dock inte köpt några nya långfärdsskidor förän idag...väl hemma från Mora med ett vasalopp i bagaget å barmark i storstaden så kände jag helt enkelt inte för att köpa ett par nya, det fanns roligare saker att lägga pengarna på där och då. Men nu så å åker vi ju snart norröver å då MÅSTE jag ju ha ett par långfärdsskidor med mig...så sagt å gjort - det vara bara att åka iväg å prova ut ett par nya! Det blev ett par Salomon (samma som tidigare) men dessa är vallningsfria - så man behöver INTE hålla på med fäste å så utan det räcker med att värma in lite glid å köra! Så smidigt å enkelt - det gillas!! Ja - Så nu ska det minsan åkas både utför och på platten när vi åker iväg på sportlov! LOVELY! 
 
 
 
 
Anyway - onsdagkväll å jag väntar bara på att Tomas å Mikaela ska komma hem från stallet så vi kan ta å göra kväll här hemma...det är ju onsdag å då brukar vi se på Mästerkocken tillsammans så den är pausad på tvn så jag sitter här å bläddrar i lite magasin å njuter av att ha körsbärskvistar i blom istället - ganska mysigt det med! 
 
Önskar er en härlig kväll så syns vi imorgon igen! 
tjingeling
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!