Frukost delux

Jag är ju ingen frukost människa igentligen...på vardagarna så går jag runt på bara kaffe fram till lunch men på helgen så ÄLSKAR jag att mumsa godsaker. Idag blev det kaffe, jos, yoggi, god smörgås och smaskiga pålägg - gott gott! 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja men då är vi redo för denna söndag...vi började morgonen med lite tittande på OS - det är ju bara såååå mysigt att ligga i sängen, sippa kaffe och se på allt som hänt under natten. Sen så har en smarrig frukost intagits...helg mornar är väl för UNDERBARA!
 
 
 
 
 
Nu är det iaf dags att hoppa i träningskläderna och bege sig mot gymmet - ett härligt ben-pass står på schemat å iom att jag inte tränat de senaste veckorna pga sjukdom så är jag redan nu (innan jag ens kommit till gymmet) helt säker på att jag kommer ha grym träningsvärk imorgon! Måste säga att jag längtar lite efter det...
 
Vänner ta hand om er så syns vi senare igen! 
Tjingeling så länge! 
#1 - Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2

Så gott

#2 - Amanda Hurtigh

Vad gott det såg ut, jag måste börja bli bättre på frukost! Brukar också klara mig på kaffe till lunch 😂

#3 - Arianne

Vilket härliga bilder! :)
Frukost är mitt absoluta favoritmål på hela dagen, skulle kunna äta frukost till även lunch och middag :)
Ha en fortsatt fin måndag och start på veckan!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!