FRI-YAY !!

 

 

Whooop whooop jag är piggare…det har tagit sin tid men jag är ÄNTLIGEN piggare! Jag snorar och hostar fortfarande men inte alls som tidigare vilket känns såååå jäkla skönt!

 

Todeloo vänner!!

 

Ledsen för bloggandet denna vecka, det har ju blivit lite si å så med det då jag varit krasslig men ja, så blir det ibland...är man sjuk så finns det inte så mycket energi å då går det lite sämre att blogga. Det går liksom inte att styra över de där jäkla basiluskerna – TYVÄRR!! Nu är jag iaf piggare och börjar se ljuset i tunneln å det känns så enormt skönt att vara på rätt bana igen! Jag köpte faktiskt en nässkölj här om dagen och den har varit en lifesaver - så bra! Att kunna spola rent å få ut allt som inte ska vara i näsan är riktigt skönt. Så är ni snoriga så kan jag varmt rekomendera denna behandling för snok å bihålor! 

 

 
 
Vänner idag har vi freedag och en väldigt efterlängtad sådan!!! Å det ska verkligen bli så underbart med helg – tycker inte ni också det? Ikväll ska vi bara slappa här hemma och mysa 100% alla 5...det blir film och massa godsaker precis så som det ska vara! 
 
Åhhhh så skönt att vara piggare å orka ha fredagsmys med familjen!!
 
 
#1 - Anonym

Så fint här hos dig! Jättefina bilder och mycket intressant at ta del av. Skönt att din förkylning börjar bli bättre och härligt att du känner dig piggare.

#2 - Nasselblom & choklad

Så fint här hos dig! Jättefina bilder och mycket intressant at ta del av. Skönt att din förkylning börjar bli bättre och härligt att du känner dig piggare. Var inte meningen att vara hemlig, råkade bara trycka på skicka lite för snabbt. Hälsningar Eva

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#3 - Anna

Åh, jag köpte en nässkölj förra året. Jag kände mig 100 år gammal men så värt det! :)

#4 - Anna

Åh, jag köpte en nässkölj förra året. Jag kände mig 100 år gammal men så värt det! :)

#5 - Anna

Åh, jag köpte en nässkölj förra året. Jag kände mig 100 år gammal men så värt det! :)

Svar: hahah - jag vet - känner lika dant men ÄLSKAR den!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!