Fredagsbuketten - ett säkert tecken på att helgen är på ingång!

Ja det är något speciellt när fredagsbuketten är inhandlad och står i all sin prakt på vardagsrumsbordet…då vet man att det äntligen är helg – så fantastiskt skönt!
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
 
Ja tända ljus, en maffig fredagsbukett och ett glas gott upphällt...det måste vara ett av de säkraste tecknen på att helgen är på ingång...eller vad säger ni?
 
 
Fredagens vackra bukett - franska härliga tulpaner, sådär långa och gängliga å kommer när de slår ut hänga sådär nonchalant och vackert över vaskanten. Kvistarna i är körsbär och kommer snart stå i blom ja å så lite härliga kvistar av eucalyptus....en vårig och UNDERBAR bukett som hälsar helgen välkommen i vår lilla villa! 
 
 
 
 
 
 
 
Ja fredagkväll och det är ju fantastiskt skönt....jag önskar er en härlig kväll så syns vi imorgon igen. Nu ska snart en god middag ätas...barnen har lovat att laga Tacos helt själva - så jag å Tomas kan bara sitta å vara å landa lite...denna vecka har varit krävande för oss båda - så mycket att göra på båda våra arbetsplatser!! Men ja, ja så är det ibland - men hur som helst efter middagen så blir det till att poppa popcorno och bädda ner sig i soffan framför lite film med alla mina fina - lovely!
 
Välkommen helg! 
#1 - AnnaSmyckeform

Fint! :)

#2 - Jennie

Mysiga bilder, det är fint med levande ljus.

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!