Festen börjar NU

Ja då var det MELLO dags…festen börjar idag, den börjar NU!!

 

Vi är inte stans största mello fantaster hemma men detta är ju ett spektakel som bara måste ses…det är ju svensk historia som skapas å hela spektaklet brukar vara ganska bra så vi är bänkade framför tvn. Skålarna är laddade med godsaker och glasen är fulla med gott.

 

Sen så har vi i vanlig ordning hämtat hem "hjärt appen" så vi är redo att "hjärt rösta" på vår favorit…så här såg det ut för något år sen när barnen tokröstade på Samir och Viktor å deras "Bada nakna"…galet vilken hit bland kidsen det blev!

 

(null)


 

Ikväll så kommer vi få se 7 bidrag där en av dem faktiskt är Edward Blom…vet inte riktigt vad jag tycker om det. När jag tänker på Edward Blom så kommer mer fläsklägg och smält ost upp  i huvudet än en artist som ska representera Sverige i Eurovision…

 

1. Sigrid Bernson – Patrick Swayze 

 

2. John Lundvik – My Turn 

 

3. Renaida – All The Feels

 

4. Edward Blom – Livet på en pinne 

 

5. Kikki Danielsson – Osby Tennessee 

 

6. Kamferdrops – Solen lever kvar hos dig 

 

7. Benjamin Ingrosso – Dance You Off


Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!