Ett tisdags Todeloo

Tittar in med ett litet tisdags todeloo från vår lilla villa...
 
 
 
Hej på er vänner! 
 
Jag måste säga att det är så roligt att ni fortsätter titta in här i min lilla del av cyberspace...jag känner mig som en ganska tråkig bloggerska utan energi och inspiration just nu och därför är det så enormt tacksamt att ni fortsätter hänga här. TACK för det! Jag tror att det här mörkret som är på mornarna och kvällarna gör det svårt att ta fina inspierarande bilder å då blir det lite tråkigare inlägg, ja så det att jag (och familjen) varit sjuka å att energin inte kommit tillbaka helt - hur det nu än är så känns det som om att jag inte får till det på samma sätt som jag brukar. Det flyter inte lika lätt ur mig, varken text eller bild å det är lite frustrerande måste jag säga! 
 
 
Men vänner om jag får fråga er en sak...
 
Vad vill ni läsa här?? Vad vill ni se i denna blogg...jag brukar förska variera mig med outfit inlägg, inlägg med inspiration, inredning, träning, recept och lite annat smått och gott - men om ni får önska. Vad vill ni läsa mer om? 
 
Berätta gärna så ska jag se om jag kan få igång inspiratonen lite mer! 
 
 
 
Nu är det iaf tisdag och jag har haft en så hektisk dag på jobbet som gått i ett...galet det där hur tiden bara kan säga poff så 8 timmar på kontoret över och det är dags att gå hem å ta tag i allt som ska göras hemma. Nu är iaf dagens måsten avklarade så nu blir det soffan och lite bara vara innan det är dags att hoppa i säng igen! 
 
 
 
#1 - Ann-Sofie

Jag gillar dina outfits, dina middagstips, träningstips, semesterbilder och inredning, så jag ALLT. Att få följa med i både vardag och fest gillar jag:)

Svar: hahah - men va härligt att du gillar vad du läser! TACK så jätte mycket för att du hänger här i min lilla del av cyberspace gör mig sååå glad! KRAM
AngelicasVärld

#2 - Hannah och Helena

Hejsan! Vi skulle vilja ha tips på roliga helg aktiviteter i ditt område! Din blogg är inspirerande!

Svar: då ska vi se vad jag kan få till ;-)
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!