Ett litet orange paket

Jag tittade ju inte in till er i går kväll men vi hade fullt upp med att fira Bröllopsdag här hemma! 
 
Min fina make tog mig med storm IGEN - vi hade sagt att vi bara skulle äta något gott å vara hemma, inga presenter eller så utan bara förbereda inför vår fjällresa som vi åker iväg på imorgon...MEN...Tomas hade tydligen lite handra planer - det började med att jag fick ett blombud med 10 stora blodröda rosor till jobbet. Väl hemma ås hade han ordnat med gott bubbel, en stor fin tallrik med frukt och choklad...sen så fick jag en så rörde han ihop en så smarrig risotto och torskrygg å när middagen var i magen så fick jag ett litet orange paket...ni må tro att jag blev mållös och helt tagen av allt fint han ordnat! 
 
Ja å i det lilla paketet från Hermés låg de vackraste örhängena - så klassiska och såååå snygga!! 
 
 
 
 
 
Tänk att jag har en så omtänksam och fin make...han är verkligen bäst - på alla sätt!! 
 
 
 
Nu är det iaf lördag morgon och vi är i fullgång här hemma...takboxen ska på bilen, mat ska handlas, skidor ska vallas och kläder ska packas - härligt imorgon drar vi mot fjällen!! 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!