Ett av mina mest googlade recept - Skaldjursrisotto

 
 
Todeloo vänner
 
När man börjar grotta sig tillbaka i statistiken på inlägg på bloggen så ser man att det recept ni googlade mest på under 2017 var min skaldjursrisotto!! En så smarrig och ganska enkel middag som ser så enormt festlig och smakrik ut! Så roligt att ni verkar gilla detta recept så självklart måste jag tipsa er om det igen! 
 
 
Så medans det forfarande är mörkt och murrigt ute å en varm lite smarrig risotto passar bra till middag så tänkte jag att detta måste jag ju påminna er om. Så är ni sugna att slänga ihop detta till en god helgmiddag så hittar ni inlägget med receptet HÄR - lycka till! 
 
 
 
Själv så ska jag ta å slå mig ner i soffan efter ett skönt pass på gymmet...det blev lite intervaller på löpbandet idag...jag körde ju ben i söndags och rygg igår så idag fick det bli lite flås å jobb för att få ut lite slaggprodukter ur kroppen! Så skönt, men sååååå jobbigt! Tufft att köra kondition när man varit sjuk å förkyld...man har liksom INGEN ork! Men, men...man måste ju börja någonstans!
 
Vänner - jag önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen!
Tjingeling så länge! 
#1 - JUNITJEJ

Det ser fantastiskt gott ut!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!