En UNDERBAR första sportlovsdag är över

Då var sportlovets första dag över och vilken UNDERBAR men kall dag vi haft!! 
 
Dagen började tidigt redan vid 7:30 var barnen uppe å rörde ihop havregrynsgröt å vid 8:30 så stod dom påklädda och redo att bege sig ut i backen! Vi kan helt klart säga att vi var först ut i backen...först upp i sittliften å först att åka härlig manchester!! Älskart!!
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja vilken dag vi haft...strålande sol och blå himmel - men kallt!! När vi vaknade i morse så stod termometern på -30 grader, när vi tog liften upp första gången så stod den på -27...det blev skidåkning i några timmar och under hela tiden så gick temperaturen upp men vid 11:30 tiden så var vi ganska frusna å åkte in till vår lilla stuga för att värma oss å äta lunch. 
 
Efter en timme av värme å lite mat så var det bara att bege sig ut igen...då hade iaf temperaturen gått upp å låg runt -14 vilket är lite mer humant att åka skidor i...så några till timmar blev det i backen innan vi vid 15-tiden det fick räcka för dagen.
 
Men vilken sååååå härlig dag och viken bra start på detta sportlov!! 
 
 
 
 
 
 
Eftermiddagen och kvällen har sen bestått av underställsmys, duch, bastu, god mat och nu så blir det lite stugmys framför en bra film...imorgon så hoppas vi på samma härliga väder då barnen vill att vi är först ut i backen imorgon med! Det är ju trots allt bäst skidåkning på morgnonen när det är sådär krispigt kallt och nypistat i backen!! 
 
Önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen - å ja häng med på instagram (@angelicasvarld heter jag där), jag uppdaterar lite mer där nu när jag är på språng hela tiden..framförallt på insta stories!!
 
 
 
#1 - Maggiesskafferi

Åh, så härligt det ser ut! Det var alldeles för länge sedan jag åkte skidor. Tänker att jag får vänta ett par år tills barnen blivit lite större:) Ha en fin vecka!

Svar: Nä börja i tid...jag började åka själv innan jag fyllde två å våra tre barn började åka när dom var 3-4 år ungefär!! Nu åker dom som proffs!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!