En sååå härlig söndag!!

I dag har vi haft en så härlig dag...alla har verkligen fått sitt å det är så härligt när vi får till det på ett sånt här bra sätt!! 
 
Olliwer har spelat träningsmatcher i fotbollen, Theodore har varit på fys med sitt lag, Tomas har kört milen på löpbandet medans Theodore tränade å väl hemma efter Olliwers matcher så åkte jag och Mikaela upp till gymmet å körde ben å rumpa - sååå skönt att alla fått röra på sig å vara aktiva! Det gillas! 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Då var det söndagkväll å vi har fått lite smarrig middag i magen efter all träning, en ducsh är avklarad å nu blir det en skön ansiktsmask å en stor kopp te i soffan framför en bra söndagsfilm med familjen - en skön söndag helt klart! 
 
 
Ja å vänner...jag har fått vår här inne...på köksbordet står en vacker vit krokus i blom - så vackert! Älskar att kunna plocka in lökväxter som kan få ge en föraning om vad som komma skall. Tycker dom är så vackra och sprider en så härlig feeling! 
 
 
 
 
Nä vänner nu ska jag ta å smeta in den där ansiktsmasken i fejset å fixa en kopp te...barnen har redan hittat en film vi ska se "Kingsmen - Golden Cirkle" så det är bara att rappa på så man inte missar när dom trycker på play! 
 
Önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen! Då kör vi ny vecka å nedräkning mot sportlovet! Whoop whooop!!
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!