En monstrea har flyttat in

 
Todeloo vänner
 
Måndagkväll å om ni har hängt med på instagram å på storries (@angelicasvarld heter jag där) så vet ni att jag å maken spenderat kvällen på gymmet  - ett så skönt rygg pass med M Ä N G D E R av marklyft å andra tynga övningar för ryggen är avklarat å jag måste säga att jag redan nu känner mig lite lagom mör...en skön känsla! 
 
Men nog om det...vad jag skulle berätta är ju att en stor vacker och maffig Monstrea flyttade in i helgen - såååå fin!! Det blev så fint i det där hörnet av vardagsrummet när lite fint grönt fick flytta in - precis så bra som jag tänkt mig! Monstrean står dock på en ganska ful pall å den ska bytas ut ASAP har bara inte hittat något som jag vill ha - har ni några tips på fina "blomster pallar" så hojta gärna till! Nått finare än den pall som står där nu måste jag bara ha...blomman är ju så fin och förtjänar helt klart något bättre! Sen så ska det även flytta in en fin korg i metall att ha filtar och kuddar i...ska ta å googla lite efter en snygg sådan. JA å har ni tips om det så tipsa gärna!! 
 
Anyway - en monstrea har flyttat in å jag är såååå glad! Annars så är det måndagkväll och ett skönt pass på gymmet är avklarat så nu blir det soffan, lite landa tid med en skön ansitksmask insmetad i ansiktet - en bättre måndagkväll helt klart! 
 
Vänner - Jag önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen! 
Tjingeling så länge! 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!