En aktiv vardag

Inlägget är ett reklamsamarbete tillsammans med SweCamp

Om det är något jag gillar så är det att kunna vara aktiv i sin vardag…jag tränar regelbundet både på gym och ute i naturen…på vintern åker jag även skidor (utför och på platten) och vi åker även årligen på semester där vi får en chans att röra på oss och träna under ledigheten – ja det där med en aktiv vardag är ju fantastiskt.

 

 

 

Något som blivit mer och mer populärt är att man på sitt arbete har möjlighet att röra på sig, antingen via gym på jobbet (som jag har) eller via friskvårdsbidrag men något som kommit mer och mer och som jag tycker är fantastiskt är aktiviteter på konferenser – sist jag var på konferens så hade vi tre timmar av promenad där vi jagade olika ”kontroller” med hjälp av en ipad…på varje kontroll skulle man svara på frågor och ta bilder – på detta sätt så samlade man poäng – ett så roligt sätt att umgås med kollegor och samtidigt vara aktiv på ett sätt där alla kunde vara med.

 

Det har vuxit fram fler och fler konferens anläggningar som just supportar detta härliga sätt att vara aktiv med sina kollegor en sida som samlar alla olika anläggningar för just detta syfte är SweCamp och alla deras konferens erbjudanden finner du HÄR

 

Så här beskriver SweCamp själv hur de arbetar med en aktiv vardag vid konferenser och gruppresor:

 

”Med bra boende och fina restauranger beläget i en underbar natur erbjuder vi unika mötesplatser.

 

Detta i kombination med det breda aktivitetsutbudet gör våra anläggningar till platser där ni som grupp tillsammans kan öka kreativiteten, återhämta hjärnan och komma hem med nya idéer, nya mål och ny energi.

 

Alla arrangemang på varje anläggning anpassas efter ert behov men vi ger er även möjlighet att ta del av våra färdigpaketerade erbjudanden för konferens, grupp eller skolresor.”

 

Visst låter det fantastiskt !!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!