DIY - Islykta med tulpaner

Förra helgens tulpaner började i torsdags se lite små ledsna ut så istället för att slänga dem så passade jag på att göra en vacker islykta där dessa små trötta tulpaner fick bli en så vacker dekoration - för visst blev det VACKERT!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja ett litet DIY-tips på hur du gör enkla, vackra islyktor får bli kvälls tipset denna tisdagkväll medans jag står å preppar middagar till vår fjällresa. Vi brukar alltid förbereda så mycket mat som möjlig hemma så vi bara kan ta fram å värma när vi väl är på plats - så idag ska en thaigryta med kyckling och en korvstroganoff lagas och hällas i stora aluminium formar och sen stoppas i frysen...ja å så åker dom i takboxen på vägen upp norröver så håller dom sig frysta också. Sen när vi väl är på plats så har vi en massa god mat i frysen som vi bara kan ta fram - det underlättar verkligen sååå mycket!
 
Men vänner, tillbaka till det där tisdagstipset med islyktor - börjar era tulpaner spreta åt alla håll å se lite små trötta ut, släng dem inte - gör islyktor!! Det är verkligen super enkelt och blir en så vacker detalj ute på farstukvisten!! 
 
 
Gör så här:

Fyll en hink eller valfri bytta med vatten

Lägg ned några tulpaner och låt dem slingra så nära byttans kant som möjligt. Fyll en mindre burk eller liknande med tyngder av valfritt slag och ställ den i mitten för att få till ett hål för ljuset. 

Ställ ut för att kyla i cirka ett dygn eller har du inte minusgrader så fungerar frysen precis lika bra! 

Ta loss isen från hinken genom att spola lite varmt vatten på den.

Placera islyktan utomhus å tänd ett valfritt ljus där i!

 

 

Ja enklare än så blir det inte! 

 

Önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen! 

Tjingeling så länge! 

 

Vill ni göra några andra sorters islyktor så finner ni ett tips HÄR - där gör jag runda islyktor med hjälp av balonger!! 

 

#1 - Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2

Så fint

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!