Det där med smink...

När jag skrev DETTA inlägg om mina favorit smink produkter så viste jag inte att det skulle bli ett av mina mest lästa inlägg under september månad ett av de inlägg som ni sökt mycket på via google...så roligt att så många är intresserade av mina sminkrutiner och mina smink favoriter! 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja via länken ovan så hittar ni till mina sminkfavoriter - igen - å rutinen när det gäller smink har faktiskt inte ändrats så mycket sen dess...jag har de produkter jag gillar att använda och går mest runt på dem. 
 
Hur är ni med smink produkter? Byter ni märken? Provar på nya produkter eller är ni som jag att ni håller kvar i de produkterna ni gillar och fyller på med dem igen sen när de är slut?
 
 
#1 - Frugan E

Kul med sminktips! Själv är jag nog en sån som älskar att testa nytt men oftast faller tillbaka på gamla favoriter. Funkar det så är det ju ingen idé att byta ut, liksom. :)

Svar: Kul att du gillade dem!! å jag vet precis vad du menar...favoriterna är ju dem man köper om och om igen!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!