Då kör vi dag 2 i backen

Idag vaknade vi pigga och utvilade efter att ha soviti över 10 timmar!! Så skönt! Hela familjen hoppade i säng vid 21-tiden och vi gick upp idag vid 7:30 - verkligen så skönt att få sova å vara trött av att ha varit ute i den friska luften! 
 
Med en god frukost i magen så är vi nu redo för ytterligare en dag i backen! 
 
Wihoooo!! 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Bilden ovan är i från gårdagens skidåkning...då hade vi strålande sol och klarblå himmel...idag är det ett litet mulet grått täcke som ligger över fjället och lite snö som yr i luften Dock är det bara -15 grader vilket känns skönt! 
 
Önskar er en härlig dag så syns vi senare...nu så ska vi nämlligen hoppa i alla skidkläder och bege oss ut! Det gäller ju att vara först ut så man får åka lite nypistat!! 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!