Då är vi påväg!!

Wihoooo, nu är vi ÄNTLIGEN på väg norröver! vi har ett gäng timmar i bilen framför oss men barnen har laddat med lite filmer på ipaden å jag har både böcker, tidningar å även lite avsnitt nedladdade från Netflix så även jag är redo för alla dessa timmar i bilen. 
 
Tänk snart är vi där...ååå vad jag läntar!! 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner 
 
Ja då var vi påväg mot vackra Vemdalen och Björnrike...en vecka av stugmys och skidåkning väntar å jag är så laddad för detta - det är alltid lika mysigt när vi är iväg tillsammans - bästa semestern! 
 
 
Ja nu är vi äntligen påväg - vill ni vara med på vår resa norröver så titta in på Instagram (@angelicasvarld heter jag där) jag kommer garanterat lägga upp lite bilder å filmer på instastorries :-)
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!