Mmmmmm nybakade, varma bullar - så gott!!

Torsdagkväll å vi har en kväll hemma då ingen av barnen har några aktiviteter...ja å då får den här bloggerskan lite härlig feeling å sätter en bulldeg å börjar baka lite härliga kanelbullar - det är ju såååå gott och iom att vi åker iväg på sportlov så är det kanska skönt att kunna packa med sig några påsar med bullar som man kan smaska till varmchoklad ute i snön. Så ja idag bakas det kanelbullar! 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja denna kväll så har jag bakat...har ni hängt med på instagram (@angelicsvarld heter jag där) så har ni sett att jag bakat denna kväll. Det blev ett gäng (65 st) sååå smarriga kanelbullar efter mamma/mormors recept å det doftar sååå härligt i hela huset!!
 
Ja å barnen har sprungit fram å tillbaka från köket å vardagasrummet hela kvällen för att få smaka en god liten nybakad bulle...ja ni vet ju hur gott det är när dom är nygräddade, å det är precis det som barnen är ute efter. Nygräddade, varma, goda, hembakade kanelbullar, ja å få man smaska i sig dem med ett stort glas kallt mjölk -  så är det ju himmelriket - såååå gott! Det smakar barndomsminnen och glädje!! Älskart! Jag bakade ju inga egna semlor i tisdags då det var semeldagens utan gick på köpevarianten - så jag får försöka plocka lite poäng idag med nybakade kanelbullar istället - hoppas det funkar!! Eller med tanke på springet som varit så tror jag nog att kvällens bakande går hem!! 
 
 
Nu är iaf sista plåten urtagen ur ugnen och jag ska ta å bjuda familjen på just varma kanelbullar med lite kall mjölk å så får jag hoppas att dom tycker att det smakar lika gott som jag inbillat mig och som jag tror att det smakar - eller ja nu små ljög jag lite...jag har smyg smakat en bulle å den var sååååååå god...så nu får vi se om familjen gillar dem lika mycket som jag gör.  
 
Pssst - skulle dom INTE göra det så äter jag gärna upp dem själv ;-)
 
 
#1 - Linnéa

ÅH.. DET DÄR ÄR ATT NJUTA TILL FULLO.. BA BULLAR.. <3 NOM NOM

#2 - Linnéa

ÅH.. DET DÄR ÄR ATT NJUTA TILL FULLO.. BA BULLAR.. <3 NOM NOM

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!