Att vara sugen på nya handtag

Inlägget är ett reklamsamarbete med Barahandtag,se
 
Man kan ju förändra en möbel helt genom att göra något så enkelt som att byta knoppar...ja du kan lyfta ett helt kök genom ett par nya knoppar eller hantag...ja å samma gäller på garderober, skänkar och byråer VI har ju ett jätte fint vitrinskåp i vårt vardagsrum...det är verkligen super fint och innehåller bara vackra ting - älskart! Jag har dock tröttnat liiite på knopparna och är så sugen på att införskaffa nya - jag tror att sånna där fina skinnhandtag kan bli snygga - vad tror ni?
 
 
 
 
 
 
 
Jag hittade jätte fina HÄR hos Barahandtag men frågan är nu VILKEN färg...ska de vara bruna/naturfärgade eller svarta - det ska hur som helst vara en "silver knopp" men det är färgen på lädret/skinnet som jag funderar över...så svårt att bestämma mig!! 
 
Vad tror ni blir finast? 
 
#1 - AnnaSmyckeform

Vilket fint vitrinskåp! Och vad roligt med bilder från en ”ny” vy från ert hem. Tror inte jag sett vitrinskåpet innan. Svårt det där med färg på handtagen men jag lutar åt svart. Kram!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!