Att åka snowboard efter 13 år!!

I morse var vi som sagt uppe tidigt...redan när liften öppnade så stod vi på plats, redo att åka. Dock så var sittliften avstängd då det var blåste 27 s/m uppe på toppen och med köldefekten av vinden så var det -40 grader där uppe. Så med toppen stängd så körde vi några härliga åk halvvägs upp - ja å den första timmen så var vi ENSAMMA i backen...det blev att pumpa manchester å bara njuta! 
 
Sen vid 10-tiden så kom det en massa folk å knapplifen som var öppen där vi bor blev snabbt överbelamrad så då hyrde vi bräda istället. 
 
Jag har ju ett förflutet som snowboardåkare och även snowboardlärare så nu kom mina gamla snowboard-skills äntligen till andvändning!!! Jag hyrde bräda å Theodore med sen så började han å jag harva i backen! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det här med bräda - Så roligt! Jag måste säga att det var liiiite som att cykla, det satt som i ryggmärgen även om det var 13 (!!!) sen sist jag stod på en bräda så kunde jag dra några härliga åk ner i backen! Bilderna ovan är från när vi var i barnbacken å körde så tog vi oss sen upp i knappliften å körde lite ner...den här mamman lyckades även få till en backside air - det ni!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja å även Mikaela han prova på att åka lite bräda...det vart att harva i barnbacken igen....men efter en timme när hon äntligen lyckades ta sig från toppen ner utan att ramla så förkunnade hon enkelt - "nja, detta var inget för mig, jag byter till skidor igen"! Så jag fick tillbaka min bräda å kunde fortsätta dagen med Theodore i backen! 
 
 
 
 
 
Nu är dock snowboardarna inlämnade i inhyrningen å jag fick några riktigt sköna åk med slalomskidorna innan vi kastade in handduken för idag å körde lite härligt "stug-after-ski". Jag har fått å, irish coffee, lång dusch, bastu, en skön hårmask å även en fuktgivande ansiktsmask (behövs med denna kalla och torra luft) å nu vankas god lasange till middag! En så härlig dag!! Imorgon är det på't igen då väntar en massa skidåkning utför, på platten och sen även kvällsåkning!
 
LOVELY!! 
 
 
#1 - Anonym

Så härligt!! Älskar verkligen skidsemester Bästa är att man är liksom igång & ute hela dagen. På kvällen är det ok att bara vara & man är supernöjd med det🙏🏂⛷ Ha det gott & njut av att vara tillsammans hela familjen💕

Svar: JA helt klart! så mysigt!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!