Kärlekensdag!

 Godmorgon denna Alla Hjärtans Dag - Kärlekens dag! 
 
 
För oss här hemma så väntar en vanlig onsdag, det är jobb för mig och Tomas, skola för alla tre barnen å sen så väntar ridning (hoppning)) för Mikaela och fys för Theodore med hans Amerikanska Fotbollslag - så för mig å Tomas så innebär det Taxi-tjänst! 
 
 
 
 
Förra året så firade vi Alla Hjärtans Dag med massa godsaker, rosor och bubbel, (bilden ovan), men idag blir det aktiviteter med barnen istället...så är det ibland. Det är tur att vi är bra på att fira kärleken i vardagen då behövs det ingen speciell dag för att visa att man älskar varandra!
 
 
Nä vänner nu är det dags att hoppa in i den lilla vita bilen å styra mot kontoret, en ny dag väntar och jag har MASSOR att göra så det är bara att ta tag i denna onsdag! 
 
Önskar er alla en fantastisk Alla Hjärtans Dag så syns vi senare igen! 
Tjingeling så länge!
 
#1 - Jeanette

Hoppas dagen blir bra. Här har vi en vanlig onsdag också, men har ändå nåt litet förberett som mannen ska få. Vi brukar inte göra nåt storartat, räcker med nåt litet :)

#2 - Ekenäsliv

Önskar Dig och Er en riktigt fin Alla <3 Dag!
Många kramar Anna

#3 - JP

Wow ser härligt ut med champagne och jordgubbar

#4 - npfmorsan

omg vilken härlig bild..rosor med bubbel och en massa godsaker till,inte helt fel!! :) Men jag håller verkligen med dig,det behövs ingen speciell kärleksdag när man kan sprida kärlek omkring sig varje dag om året istället!! <3

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!